Kurumsal  

Samsun'da Cengiz Turizm Tic. Ltd. Şti. olarak; Yaşar Oto Kiralama ve Özel Ambulans firması;

Tüm Karadeniz'de en fazla araç filosu ile çalışan ve 24 saat kesintisiz ulaşımıyla tam donanımlı Özel Ambulans hizmeti veren tek firmadır.

Samsun Merkez ve Havaalanı Ofislerimizin yanı sıra; Çınarlık Beldesi R.Tayyip Erdoğan Bulvarı No:85 ikametgahında bulunan YSR PLAZA'mızda araç bakım, onarım, yıkama hizmetleri verilmektedir.

Şirketimiz bünyesinde 8 adet Özel Ambulans, 5 adet cenaze aracı ve 270 adet araç bulunmaktadır.
Kiralık oto ve Özel Ambulans servisinin profesyonel anlamda öncülüğünü yapan firmamız, her geçen gün otolarını yenileyerek, güven ve huzur içinde bir yolculuk yapmanızı sağlıyor. Firmamız, kendi bünyesindeki bakım servisi, yıkama servisi, yedek paraç deposu ve kurtarıcıları ile şöförlü şöförsüz hizmet vermektedir.

Kıyaslayınız, kiralamanın satın almaktan daha ekonomik olduğunu göreceksiniz. Araç satın almak doğrudan yeni bir yatırımdır.Yaşar Oto'dan kiralamak; yatırım bedelinden ve finansman giderlerinden tasarruf etmenizi sağlar.

Satın alınan bir aracın bedeli ancak 5 yılda giderleştirilebilir. Kiralandığında ise her ay düzenli olarak hazırladığımız faturalarınızı gidere atabilirisiniz. Sigorta, kasko, vergi ve bakım masraflarından, bunlarla ilgili bir sürü işlemden, hasar halinde araçsız kalmaktan, araçlarınızı esnek bir biçimde ve çabuklukla değiştirememekten kurtulun.

İşte şirketimiz; Özel Ambulans ve otomobil ihtiyacının, ekonomik ve nitelikli olarak giderilmesini hedefleyen, çağdaş yönetim anlayışı ve konuya tam uygun teknik alt yapısıyla, sizlerin ihtiyacına cevap vermektedir.

Geniş araç yelpazesi ile 24 saat hizmet veren Özel Ambulansları ile şehir içi, havaalanı ve ambulans ofisiyle, genç-dinamik ekibi ile rezervasyonlarınızı karşılamak arzusundayız.

Amacımız; siz sayın müşterilerimize dürüst ve ilkeli hizmetle, sizlerin desteğiyle daha üstün ve daha yaygın şekilde hizmet ağı oluşturarak, ülkemiz turizm ve ekonomisine faydalı olmaktır.

Merkez Ofis Lise Cad.No:24/B SAMSUN Tel:0.362.233 32 88 - Fax:0.362.233 03 07
Havaalanı Ofisi: Samsun Çarşamba Havalanı Tel:0.362.844 85 44 - 0 532 624 07 67